Parohia Moscu (Tg.Bujor)

Sondajul nostru

Evaluează acest site

Total răspunsuri: 30

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Panou de anunțuri

Acasă » Panoul de anunţuri » Diverse

Activitate filantropică pentru persoanele vârtnice din azile
Informaţie | 18-Mar-02, 20:59:56

             Parohia Sfinții Arhangheli Mihail Și Gavriil din localitatea Moscu dorește să ofere un sprijin persoanelor vârstnice instituționalizate în azilul din orașul Tg Bujor, demarând o campanie filantropică în care încercăm să concretizăm compasiunea celor care doresc să ofere un sprijin celor 11 doamne și 4 domni aflați în această instituție.

               Prin inițiativa noastră dorim să oferim acestor 15 persoane haine pentru uzul de zi cu zi (capoate, cămăși, lenjerie, papuci, șosete, etc - îmbrăcăminte nouă), de care acestea au trebuință. Campania noastră se va încheia în data de 11 martie a.c., când vom oferi produsele achiziționate sau primite în acest scop.

               Tot până pe data de 11 martie a.c. demarăm o colectă de produse alimentare neperisabile (ulei, zahăr, orez, făină de grâu, mălai, paste făinoase, conserve, compoturi, etc.) pentru ajutorarea persoanelor instiruționalizate în Azilul de bătrâni de la Chiraftei.

                Cei care sunt interesați să susțină această inițiativă pot solicita informații suplimentare la numărul de telefon: 0740759392 (preot Ionuț Iordache) sau printr-un mesaj privat.

Adăugat de: Administrator | Persoană de contact: Iordache Ionuț E W | Telefon: 0740759392
Vizualizări: 135 | Valabil până la: 18-Apr-11 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 1
1  
Mă numesc MOCANU SIMONE-GABRIEL. Sunt născut la GALAȚI, la data de 6 Ianuarie, 1995. Sunt în căutarea familiei mele biologice. Singurele informaţii pe care le am sunt legate de mama. În momentul adopţiei, numele ei era MOCANU MARGARETA și avea domiciliul în localitatea TARGU BUJOR, strada Gheorghe Brezoianu, jud Galaţi. Margareta este născută în anul 1976. Bunicii din partea ei se numesc MOCANU ION și MOCANU SAFTICA. Sper din tot sufletul să îmi găsesc mama și întreaga familie biologica. Sa fii sanatos si plin de bucurie / Fiul ei Mocanu Margaretei

Prenume *:
Email *:
Cod *:

Autentificare

Căutare

Prietenii site-ului